Naturskole opføres for Tårnby Kommune

Naturskole opføres for Tårnby Kommune

børnhave

Ny Naturskole, for Tårnby kommune udvider naturcenteret på Amager fælled og ANSØ GRUPPEN A/S står for storentreprisen på TØMRER, SNEDKER, GLAS & SMEDE ARBEJDE. Vi er stolte af at kunne bidrage med udvidelsen og glæder os til et flot resultat efteråret 2020.
I samarbejde med Sophus Søbye Arkitekter ApS og ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde.

Projektbeskrivelse: Naturskolens nye hus får en hel unik tagkonstruktion som indebærer en spændende udfordring, både hvad angår logistik og koordinering af opgaven, samt den arkitektoniske udfoldelse. ANSØ har valgt at løfte tagkonstruktion op med kran når den er færdigbygget på jorden. De store bærende limetræ på over 11 m og 60 cm højde bliver samlet der hvor Vitral vinduet, som udgør tagets hjerte, placeres. Den komplicerede afstivning til huset udføres på stedet og smede arbejdet kræver særdeles grundig forberedelse inden opstart. Huset har eget fuglekig fra den integreret hems, trappen udføres som rå krydsfiner vanger og kerto strøer. Glasværn omkranser og sikrer imod nedfaldsfarer for de små, og sammen med råt træ og krydsfiner udgør det meget af indtrykket når huset står færdigt til september.

Skolen kommer til at huse “som navnet antyder” et værerum for børnehavebørn og derfor er projektet også udtænkt helt ned i små detaljer så det egner sig til børns adfærd. Der er mange steder taget et særligt hensyn til dette.

https://www.taarnby.dk/oplev-taarnby/ud-i-det-groenne/naturpark-amager/naturcenter-amager

Naturskole
Naturskolen tegninger