børnhave

Naturskole opføres for Tårnby Kommune

Ny Naturskole, for Tårnby kommune udvider naturcenteret på Amager fælled og ANSØ GRUPPEN A/S står for storentreprisen på TØMRER, SNEDKER, GLAS & SMEDE ARBEJDE. Vi er stolte af at kunne bidrage med udvidelsen og glæder os til et flot resultat efteråret 2020. I samarbejde med Sophus Søbye Arkitekter ApS og ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S. Kontakt…
Read more

Johnny frank

Ansættelse af ny byggeleder – Johnny Franck Randa

Vi byder Johnny velkommen i vores dynamiske team og glæder os til den nye forstækning.

nybyg

ANSØ GRUPPEN udfører nybyg i Virum.

Eksklusivt arkitekttegnet funkis villa på 220 m2 udføres for bygherre Thomas og Lise – vi er stolte og glade for at kunne imødekomme jeres drømme, og glæder os til det gode samarbejde.    

julestemning

Juleafslutning hos ANSØ GRUPPEN

ANSØ GRUPPEN ønsker alle medarbejder og kunder for året god jul og godt nytår – vi takker alle for en god indsats og glæder os til det nye år 2020.

ansø gruppen

Fusion af Ansø & Hørsholm Tømrer & Snedker – Den nye ledelse.

ANSØ & Hørsholm Tømrer & snedker er fusioneret og danner sammen rammerne om det nye og forbedret ANSØ GRUPPEN A/S. Vi glæder os til gå fremtiden i møde som et stærkere hold.

brigadevej

ANSØ GRUPPEN A/S udfører bygningsrenovering for Brigadevej 20-20A

  ANSØ GRUPPEN starter til marts 2019 ejendomsrenovering af ejendommen på Brigadevej A/B. Vi skal udføre facaderenovering imod gade side – udskifte vinduer og opgangsdøre, udføre efterisolering, gennemgå og udføre ventilation i kælder samt renovere trapper i gård området. Dertil en del mindre reparationer på ejendomme. Vi takker kunde og rådgiver for samarbejdet og ser…
Read more