Profil

ANSØ Gruppen er en håndværksvirksomhed, der gerne skiller sig ud, og som gerne vil opleves og huskes som anderledes på grund af sin høje kvalitet og service.

”Hvis jeg skal betegne en profil for ANSØ Gruppen med et ord, så er det ”differentieret”. Vi er anderledes. Vores værdigrundlag og vores servicebegreb er unikt for branchen, fordi vi arbejder strategisk med kommunikation. Det mærker du både som kunde, ansat og partner, og det gennemsyrer vores arbejde og øger kvaliteten”. Anders, partner i ANSØ Gruppen. Tjek evt. håndværker.dk og hvad andre siger om os,

Referencer
En moderne håndværkervirksomhed

ANSØ Gruppen er en moderne håndværksvirksomhed, der har eksisteret siden 2012. ANSØ Gruppen drives af de tre partnere Anders, Søren og René og består af 25 fastansatte med alt fra få måneder til flere års erfaring, samt samarbejdspartnere, som ANSØ Gruppen gennem tiden har opbygget tætte relationer til.

ANSØ Gruppen blev grundlagt ud fra ønsket om at demonstrere, at håndværkere er (eller i hvert fald kan være) bedre end deres rygte.

”Vi kan ikke ændre på de andre håndværksvirksomheder, men vi kan vise, at der er andre måder at være håndværker på. Vi kan vise, at der findes håndværkere, som du kan stole på. Håndværkere der kommer til tiden, overholder deres aftaler, følger op, koordinerer og er ærekære omkring deres arbejde”. René, partner i ANSØ Gruppen.

ANSØ Gruppen har siden 2010 arbejdet med service i form af styring, kvalitet og dialog, hvilket har medført, at ANSØ Gruppen i dag er en succesfuld virksomhed, hvor ansatte bliver, og hvor kunderne kommer tilbage.

høvl samarbejde hammer

Eksempler på typer af opgaver løst for erhvervskunder:

Døre og vinduer
Facader
Forsikringsarbejde
Gipsarbejde
Gulve
Hovedentrepriser
Isolering
Tage
Ventilation og sprinklere

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om ANSØ Gruppen, hvem vi er og hvad vi kan? Så læs videre på de følgende sider, eller kontakt os.

Vil du have sparring på en opgave, så ring eller skriv, vi deler gerne ud af vores viden og erfaring – helt gratis

Vil du have et konkret tilbud på en opgave, så ring eller skriv til os. Et tilbud er altid både uforpligtende og gratis

Vil du gerne arbejde i ANSØ Gruppen, så sende os en mail med et par linjer om dig selv, din baggrund og din erfaring samt din motivation for at arbejde for lige netop os.

Vil du gerne samarbejde med ANSØ Gruppen, så ring eller skriv til os. Vi kvitterer med en kop kaffe.