Ansatte

ANSØ Gruppen ejes og drives af brødrene Søren og Anders samt vennen René. Søren er uddannet snedker i 2010 Anders er uddannet snedker i 2011 René er uddannet snedker i 2005 og tidligere ejer af Hørsholm Tømrer & Snedker A/S

Ledelsen fordelt på ansvar

Søren, Anders og René er ansvarlige for den strategiske og daglige ledelse samt udvikling, herunder økonomi, drift, rekruttering og personaleledelse. Anders, Søren og René er på en mission om at ændre håndværkerbranchens rygte ved selv at gå forrest og vise, at håndværkere er pålidelige og ansvarsfulde. Det kræver nærværende ledelse og løbendeoplæring, træning og mentoring af ansatte i virksomheden.

”Ingen er fuldkomne, men alle kan lære. Derfor gør vi os umage for hele tiden at se på os selv og hinanden, analysere vores adfærd, fremhæve og tale om vores fejl, for dernæst at lære af dem. Det gælder også vores ansatte. I ANSØ gruppen må du gerne lave fejl. Sålænge du er ærlig omkring dem, kan sige ”undskyld”, lære af dem og udbedre dem.” – Rene, partner i ANSØ Gruppen. I det daglige er René ansvarlig for byggeri til erhvervslivet. René har altid arbejdet med byggeri til erhvervslivet og elsker det STORE byggeri; at arbejde med en bygning, som har en samfundsmæssig funktion, der i sidste ende er med til at få samfundets hjul til at snurre rundt. Har du spørgsmål til erhvervsbyggeri, skal du derfor kontakte René på: rene@ansoggruppen.dk.

Anders og Søren er ansvarlige for byggeri til private. Anders varetager oftest den indledende dialog med kunder og udarbejder tilbud, og Søren styrer byggeprojektet. Har du spørgsmål til privatbyggeri, ønsker du sparring på en opgave eller et konkret tilbud, skal du derfor kontakte Anders på: anders@ansoggruppen.dk.

om os
tag

Administrativ backup

Anders, Søren og René er dygtige til at udvikle og bygge. De er fulde af ideer og ambitioner, som Therese og PA hjælper dem med at holde styr på og omsætte til praksis.

I det daglige får Søren, Anders og René hjælp af Therese og PA. Therese er ansvarlig for alle administrative opgaver, mens PA bistår Anders med salg og tilbudsberegning til private kunder. 

Har du spørgsmål til hjemmesiden, fakturering, din løn mv. er du velkommen til at kontakte Therese på: mail@ansoggruppen.dk, så hjælper hun dig.

Materien i ANSØ Gruppen
– vores håndværkere

I ANSØ Gruppen er der ca. 40 fastansatte, som alle er udlærte håndværkere. Typisk snedkere og tømrere, men også andre faggrupper.

Udvalgte håndværkere har titlen ”formand”. Formanden er ansvarlig for den daglige byggeledelse fra en opgave

påbegyndes, til den afsluttes. Det er således formandens opgave at sikre, at en opgave leveres til den aftalte tid og indenfor det aftalte budget og den forventede kvalitet. Desuden er det formandens ansvar, at alle uforudsete hændelser håndteres så ”smidigt” som muligt og til mindst mulig gene for kunden.

Therese Nielsen

Kontor, administration og sociale medier

Anders Gjellerup

Administrerende salgsdirektør/ledelse & PR hos ANSØ GRUPPEN

Søren Gjellerup

Tømrer og snedker mester at ANSØ BYG ApS

Alle ansatte i ANSØ Gruppen er udlærte håndværkere. Nogle er unge og nyuddannede, andre garvede og erfarne folk. Fælles er dog, at de alle er ekstremt dygtige og er oplært i vores servicebegreb. En ansat i ANSØ gruppen er derfor til at stole på og tale med. De sætter en ære i at levere godt håndværk til tiden og indenfor det aftalte budget. Desuden kan du regne med, at vores ansatte:

Samarbejdspartnere
Foruden de fastansatte i ANSØ Gruppen samarbejder vi med ca. 25 faste samarbejdspartnere; store som små håndværkervirksomheder eller specialister. Vi ser vores samarbejdspartnere som en forlængelse af ANSØ Gruppen og vores faste stab, da vi har samarbejdet i flere år og om mange opgaver. Vi skal således ikke lære at samarbejde, det gør vi allerede!

Alle samarbejdspartnere er bekendt med og oplært i vores servicebegreb og ved, hvad ANSØ Gruppen står for, og hvordan vi arbejder. Som kunde kan du derfor have fuld tillid til vores samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.