Spring til indhold

Profil

ANSØ Gruppen er en håndværksvirksomhed, der gerne skiller sig ud, og som gerne vil opleves og huskes som anderledes på grund af sin høje kvalitet , service . Hvis jeg skal betegne ANSØ Gruppen med et ord, så er det ”differentieret”. Vi er anderledes.

”Vores værdigrundlag og vores servicebegreb er unikt for branchen, fordi vi arbejder strategisk med kommunikation. Det mærker du både som kunde, ansat og partner, og det gennemsyrer vores arbejde og øger kvaliteten”. Anders, partner i ANSØ Gruppen.

En moderne håndværkervirksomhed

ANSØ Gruppen er en moderne håndværksvirksomhed, der har eksisteret siden 2010. ANSØ Gruppen drives af de tre partnere Anders, Søren og René og består af 45 fastansatte med alt fra få måneder til flere års erfaring, samt samarbejdspartnere, som ANSØ Gruppen gennem tiden har opbygget tætte relationer til. 

ANSØ Gruppen blev grundlagt ud fra ønsket om at demonstrere, at håndværkere er (eller i hvert fald kan være) bedre end deres rygte.

”Vi kan ikke ændre på de andre håndværksvirksomheder, men vi kan vise, at der er andre måder at være håndværker på. Vi kan vise, at der findes håndværkere, som du kan stole på. Håndværkere der kommer til tiden, overholder deres aftaler, følger op, koordinerer og er ærekære omkring deres arbejde”. René, partner i ANSØ Gruppen.

ANSØ Gruppen har siden 2010 arbejdet med service i form af styring, kvalitet og dialog, hvilket har medført, at ANSØ Gruppen i dag er en succesfuld virksomhed, hvor ansatte bliver, og hvor kunderne kommer tilbage.

Eksempler på typer af opgaver løst for private kunder:

ANSØ Gruppen kort

ANSØ Gruppen er en entreprisevirksomhed med speciale i tømrer- og snedkerarbejde. ANSØ grupper løser opgaver for både private og erhvervskunder både i form af hovedentrepriser eller fagentrepriser.

ANSØ Gruppens leverancer afhænger af efterspørgslen. Nedenstående eksempler på leverancer er derfor et øjebliksbillede, baseret på konkrete, løste opgaver. ANSØ Gruppen er en ung, moderne og frem for alt nysgerrig virksomhed, som meget gerne indgår i nye, samarbejder og påtager sig nye typer af byggeopgaver. Skriv eller ring derfor endelig til os, hvis du har en opgave, der skal løses, men som ikke står på listen nedenfor. Vi kan det meste!

Nedenfor kan du læse om vores forståelse af og arbejde med styring, kvalitet og dialog samt ikke mindst, hvilken service du som kunde kan forvente af ANSØ Gruppen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om ANSØ Gruppen, hvem vi er og hvad vi kan? Så læs videre på de følgende sider, eller kontakt os.

Vil du have sparring på en opgave, så ring eller skriv, vi deler gerne ud af vores viden og erfaring – helt gratis.

Vil du have et konkret tilbud på en opgave, så ring eller skriv til os. Et tilbud er altid både uforpligtende og gratis.

Vil du gerne arbejde i ANSØ Gruppen, så sende os en mail med et par linjer om dig selv, din baggrund og din erfaring samt din motivation for at arbejde for lige netop os.

Vil du gerne samarbejde med ANSØ Gruppen, så ring eller skriv til os. Vi kvitterer med en kop kaffe.

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.