Spring til indhold

Ledige stillinger

ANSØ Gruppen er en solid virksomhed, der står på fire søjler:

I ANSØ Gruppen er vi derfor altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere. Hvis vi har en ledig stilling, vil du kunne se den her.

ansø gruppen
værktøj

Selvom vi ikke har en ledig stilling, er du meget velkommen til at kontakte os, så gemmer vi dit navn og kontaktoplysninger til senere brug. Alt, du skal gøre, er at sende en mail til kontakt@asgruppen.dk og kort skrive lidt om:

Hvis du af gode grunde ikke kan skrive ovenstående, er du velkommen til at ringe til os i stedet for. Men du skal stadig fortælle os om ovenstående.

En typisk ansættelsesproces

En typisk ansættelse sker ved, at du sender en ansøgning på baggrund af en opslået stilling eller uopfordret. Dernæst tager vi en indledende samtale over telefonen. Hvis vi begge er interesseret i en videre dialog, inviterer vi dig til en samtale. Til samtalen deltager en partner og en anden. Forud for samtalen sender vi dig vores servicebegreb, som beskriver vores forventninger til sig som medarbejder, kollega og udførende håndværker. 

Samtalen vil tage udgangspunkt i denne, da det er vigtigt for os, at du, ligesom os, har lyst til at arbejde med dette.Meget kan lære og erfares, men personlighed og indstilling kan være sværere at ændre. Derfor vil vi i samtalen lægge vægt på, om din personlighed og tilgang passer til ANSØ GRUPPEN.

ANSØ GRUPPEN som arbejdsplads

Det er vigtigt for os, at vores ansatte er glade for at gå på arbejde og oplever ANSØ Gruppen som en god arbejdsplads. Derfor arbejder vi med ledelse på flere planer.

Strategisk ledelse handler om at sætte retning for virksomheden, som den udvikler sig i takt med markedet og efterspørgslen. For vores ansatte betyder det, at du løbende vil blive udfordret og deltage i nye typer af byggeprojekter og samarbejder. Med andre ord, som ansat i ANSØ Gruppen går du i front og danner præcedens for håndværkerbranchen. Det sikrer dig fast arbejde og løbende udvikling af dine færdigheder.

Daglig ledelse handler om byggestyring, funderet i vores servicebegreb, hvor styring, kommunikation og kvalitet er nøgleordene. For vores ansatte betyder det, at der er styr på processerne. Opgaver, ressourcer, materialer, tid og økonomi. Alt er detailstyret digitalt, hvilket ikke blot skaber overblik, men også dokumentation for, hvem der har gjort hvad og hvornår, hvilket minimerer konflikter.

Personaleledelse handler om nærværende, menneskelig ledelse. I ANSØ Gruppen gør vi os umage for at kende vores ansatte. Deres styrker og svagheder samt perspektiver på, hvordan en opgave skal løses og udvikles. Ansatte i ANSØ Gruppen er ikke kun en ressource, men også mennesker, som vi kærer os om og ønsker det bedste for. Vi holder årligt medarbejderudviklingssamtaler, hvor vi snakker om trivsel og udvikling, men vil opfordre dig til løbende at komme til os, hvis der er noget, du har brug for vores hjælp til eller blot gerne vil vende.

ANSØ Gruppen består af ca. 40 fastansatte, som har været ansat i kortere eller længere tid. Hvert år holder vi en julefest og en sommerfest, som handler om alt andet end arbejde for at skabe mulighed for at lære hinanden at kende uden for byggepladsen.

Forventninger til vores ansatte

Som ansat i ANSØ gruppen siger du ”ja” til fast arbejde, gode arbejdsforhold og rig mulighed for udvikling. Derudover siger du også ”ja” til nedenstående retningslinjer, som vi naturligvis vi uddybe for dig ved en personlig samtale samt hjælpe dig med at ”få ind under huden” i dagligdagen. Retningslinjer:

Såfremt ovenstående retningslinjer misligholdes, indkaldes den ansatte til en personlig samtale, som afhængigt af den konkrete hændelse kan medvirke til fyring. Dog gives dog som regel en advarsel først.

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.