Spring til indhold

Baggrund

ANSØ Gruppens historie fortæller meget om os, som virksomhed. Nedenfor kan du læse historien om ANSØ Gruppen, som underbygger ANSØ Gruppens profil, mission og servicebegreb.

Det startede 2010.

Brødrene Anders og Søren var begge under uddannelse som tømrere. Søren var næsten færdig, og Anders var kun lige startet på uddannelsen, da Søren skulle fire måneder i militæret. Det satte skub i nogle tanker, drømme og handlinger, som førte til det, der idag er blevet til en succesfuld, virksomhed. Senere i 2018 da Hørsholm Tømrer & Snedker fusionerede med Ansø byg erhverv, og blev til det vi dag kendetegner som ANSØ Gruppen A/S, var det med Rene Franck ombord som tredje partner. Fælles er ønsket om, godt byggeri, og alle med en faglig baggrund som tømrer. Vi brænder for flot udført arbejde, gode processer, forbedringer og optimeringer i byggeriet. 

ansø gruppen
værktøj

En bæredygtig tilgang

”Vi var unge og fulde af kampgejst, vi ville være selvstændige, vi ville skabe en håndværksvirksomhed, og vi ville tages seriøst. så hurtigt fandt vi ud af at en bæredygtig og korrekt tilgang til materialevalg, var et vigtigt parameter, for at skille sig os i mængden. Siden 2010 har den tilgang vist sig særdeles rigtig, danmark og verden har i større og større grad for øjenene, op for genanvendelse og rentabilitet. 

 

I vores værdi koncept arbejder vi med almindelig kendte fordomme omkring brugen af håndværkere, blandt andet følgende. Disse er med til at ændre den kultur som almindelig kendt, og derved kan vi adskille os og gøre os stærkere. 

Fordommene blev vendt til mål, som siden er blevet ANSØ Gruppens mission.

Vokseværk og fusion

Dialog og kommunikation er nøgleord for os. Det er noget, vi taler om, og noget vi gør.

I løbet af det første år voksede ANSØ Gruppen fra to til otte mand. På et netværksmøde med andre virksomheder og selvstændige i branchen mødte Anders og Søren René. René var selvstændig og havde primært arbejdet med erhvervsbyggeri.

”Vi begyndte at samarbejde med René og kunne hurtigt se, at vi supplerede hinanden godt. Vi (Anders og Søren, red.) havde meget erfaring indenfor det private, og samtidig var René skarp på erhverv – et forretningsområde, som vi gerne ville styrke.” Søren, partner i ANSØ Gruppen.

Idag består virksomheden af en tæt og styrket administration, både byggeledere,projektledere,beregnere, konstruktører, PA og kontor afdeling,praktikanter mm. har deres daglig gang på vores nyombyggede kontorer i Gentofte. Vi har en stærk styrke i marken bestående af Tømrer, murer, maler folk. Ialt beskæftiger forretningen omkring 45 mand. 

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.