Spring til indhold

Terrasser

Terrasser er muligheden for at nyde det gode vejr uden for – vi hos ANSØ GRUPPEN er specialister inden for feltet og laver igennemsnitligt 30-50 terrasser om året. Typisk i forårs og sommerperioden hvor man gerne vil ud, for at nyde de lyse timer.

Vi har igennem flere år udviklet måden vi udføre arbejdet på og kan derfor tilbyde en bred vifte af løsnings modeller og designs. Vi fremviser her et par udvalgte eksempler som er udført i hårdtræ’s sorten Jatoba.

Når man skal vælge en terrasse er der mange ting man skal tage stilling til og derfor har vi linieret nogle af dem op her. 

Skræddersy din terrasse.

Først er det vigtigt at vide at vi udføre næsten alle former inden for feltet, så tøv ikke med at komme med en forespørgsel – vi hos ANSØ er klar til at hjælpe jer. Ud over traditionelt at støbe stolper i jorden til at holde fundamentet for terrassen gør vi brug af f.eks www.groundplug.dk og www.nemfundament.dk 

I alle vores processer har vi fokus på rådgivning om materiale valg, udformning & placering, funktioner, fornuftig pris. Find gerne inspiration på nettet eller kom og se nogle af vores referencer. Mulighederne er mange og derfor er det vigtigt at der bliver undersøgt grundigt inden opstart.
Norge af de ting som er godt at vide inden vi starter på en tilbuds procces er følgende:

Ring eller skriv en email til os for at indlede den første dialog og vi er igang – i glæder os til at hører fra jer. 

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.