Spring til indhold

fade ceilings

Med fade® Acoustic Plaster får du et eksklusivt akustikloft uden synlige samlinger der absorberer uønsket rumklang. Vores akustikpuds er produceret i Skandinavien og vi garanterer derfor en høj kvalitet. Systemet, der kan monteres på både loft og væg, har med dets høje absorption af rumklang mulighed for at skabe optimal akustik i små som store miljøer.

fade® Acoustic Plaster System kan installeres på alle tænkelige overflader herunder på vægge, buede og dobbeltbuede lofter. Systemet tilbyder således en mere fleksibel og diskret akustikløsning end de mere traditionelle akustikløsninger på markedet.

Vores akustikpuds bringer æstetik og absorption af rumklang sammen, og systemet er derfor perfekt til en bred vifte af byggerier – lige fra historiske bygninger til eksklusive boliger, kontorer, butikker og uddannelsesinstitutioner.
Ved at absorbere lydbølger formindsker fade® Acoustic Plaster efterklangstiden med helt op til 95% og leverer derfor det højeste niveau af lydabsorption. Og med ganske få arbejdsgange og en simpel installationsproces er det både nemt og hurtigt at få installeret af vores montører. Vores produkter er lavet af naturlige materialer og indeholder derfor ingen farlige stoffer som kan genere under installationen.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. 

Kontakt os i dag

Vi går meget op i at have en god dialog fra starten og gennem hele projektet. Derfor har vi et digital værktøj hvor vi kan holde styr på processerne.